Київський велоклуб "XBikeCLUB"

з байком по життю

2014 – 16-17 серпня – Кар’єри (Радомишль-Коростишів)

      У нас в середині країни є багато цікавих місць про які, здебільшого, знають лише місцеві жителі, що мешкають поруч. От до такого місця ми і відправились разом із CHEREPaha та його сином Rower.

      Місця в яких ми побували знаходяться в Житомирській області, це декілька гранітних кар’єрів біля Коростишева, діючих та закритих, та Історико-культурний комплекс «Замок Радомисль».
Добирались до місця старту на машині, а там вже їздили на двох колесах. Табір розбили недалеко від гранітного кар’єру, який вже довгий час не працює, а на його місці утворилось озеро. До речі, нічне плавання в цьому озері, навіть не дивлячись на досить прохолодну погоду, було дуже приємним, вода за день нагрілась та була теплою :-))
В «Замок Радомисль» не заходили, не пам’ятаю точно чому, чи то вхідні білети були дорогуваті, чи то не було просто бажання. Але зовні споруда виглядає красиво. Крім того, ще заїхали на місцевий пивний завод Радомишль, скуштували пива. Як виявилось, цей завод випускає багато різновидів пива, які я до того моменту не бачив в жодному супермаркеті Киева. Та ще більше здивувався, що це пиво виявилось дуже смачним. Так що, скуштуйте при нагоді, не пожалкуєте.
Взагалі похід був не дуже складний, я б сказав похід для душі.

      Дякую тобі ЧЕРЕПаха, що витягнув мене тоді.

Автор тексту SKIF.


Т Р Е К

Ф О Т О А Л Ь Б О М
2014 - 16-17 серпня - Кар'єри

2+

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

XBIKE CLUB © 2007 Frontier Theme