Київський велоклуб "XBikeCLUB"

з байком по життю

2009 – 12-13 вересня Фестиваль Гуцульської Бринзи в місті (селі) Рахові, Закарпаття




      Ще пару таких подорожей та ікс-байк можна сміливо перейменовувати в ікс-тревел. На минулих вже вихідних відбулася матрасна (хоча для кого як) поїздка на Гуцульщину, самий центр Європи, як заявляють аборигени, місто (село ?!) Рахів на фестиваль місцевих ремісників.
      Вирватися на це святкування змогли Aloe, Explorer, SKIF, … Паша, Оля (Кучеряшечка) з компанією ну і я, канешн.
      Оскільки фестиваль проходив у неділю, в суботу ми встигли зачотно поматрасить: синусоїдами піднялися на 2 гірки, попутно назбиравши яблук на варення (жодного разу ще не бачила стільки яблунь, прямо AppleLand), насмажити сосисок і понасолоджуватись тишею, напившись свіжого справжнього (і таке, виявляється, буває!) молока і мінеральної води..таке враження, що її там як нафти на близькому сході.
      На святкуванні явно чогось не вистачало: думаю, місця і організації-очікували 15 тисяч чоловік, але до подібного нашестя явно готові не були. Наступного разу після прибуття потрібно буде відразу брати кульку з гелем щоб хоч як-небудь виділитися в тому мурашнику. Але, з іншого боку, радували частування: різні види бринзи (її тепер ще з’їсти), баноша і ко, вбрані гуцули і приїжджі, мімікрують під них, набір сувенірів на різний смак..і гуцульські, і кримскі..і даж з наших переходів в метро =)
     Щоб встигнути на поїзд, з Рахова довелося відчалити пораньше..в принципі я особливо і не засмутилась..самі яскраві враження чомусь отримала «в горах», а не серед собі подібних..До речі, з приводу собі подібних: в поїзді перетнулися з велосипедистами, які іздили від Воловця до Франківська..це підштовхнуло на думку, наступного разу я за велоформат.
      Далі йде наш фотозвіт. Сподіваюся, він передасть запах м’яти, що переслідував наш саленькій загін, так як словами точно не вийде.

Автор тексту Aloe.


Ф О Т О А Л Ь Б О М
2009 - 12-13 вересня Фестиваль Гуцульської Бринзи в місті (селі) Рахові, Закарпаття

0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

XBIKE CLUB © 2007 Frontier Theme